Upozorňujem mojích milých čitateľov,že nie som autorkou ani jedného článku ani obrázku všetko som prevzala a preložila z internetu.Autorkou som len tých článkov a obrázkov pod,ktorými sa podpíšem Ako autor Ludmila LPJ

štvrtok 8. marca 2018

Archanjel Raquel






KTO JE ARCHANGEL RAGUEL?
Archangel Raguel má na starosti sledovanie toho, že všetci anjeli plnia svoje funkcie v harmónii. Mentor, je veľmi oddaný spravodlivosti a spravodlivosti. Jeho meno znamená "Boží priateľ", slúži vám ako batéria, motivácia, keď už nemáte silu vopred. Pomáha znevýhodneným ľuďom, ktorí potrebujú zvýšenie energie. Dynamický a priateľský, môžete sa s ním odvolávať, keď prechádzate ťažkými časmi.

Jeho cnosti sú: spravodlivosť, rovnosť, dynamika.

Objavte tu:

Poznáš archanjela toho dňa?
AKO VYUŽÍVAŤ RAGUEL ARCHANGEL?
Určite, v ktorých situáciách chcete pomôcť alebo intervenovať Archanjel Raguel.
Oddeľte sa a meditujte, môžete tiež svietiť sviečky alebo kadidlo, ktoré vám pomôžu zamerať sa a ignorovať to, čo je okolo vás.
Vizualizujte archandela a cíťte jeho prítomnosť, jeho svetlo, ktoré vás obklopí a prináša vám pohodlie.
Možno ste si pripravili malú modlitbu vopred, inak môžete jednoducho podať svoju žiadosť (ústne alebo v myslení).
Pocit svetla archanjel, ktorý vás uzdravuje a prináša vám svoje učenie.
Zostaňte v meditácii tak dlho, ako budete chcieť.
Postupne získajte vedomie svojho tela a miesta, kde sa nachádzate.
Nebudete mať odpoveď na vašu otázku priamo, alebo sa nebudete cítiť vyliečená napríklad z vašej zármutku, okamžite. Archanjel rastú osivo vo vás, ktoré vám prekvitne a prinesie vám výhody. Buďte preto pozorní voči znameniam a prinesiete šťastie okolo seba, aby sa toto semeno stalo rastlinou. Taktiež dávajte pozor, aby ste neprizývali archanjelom k zbytočným vecíam, aby ste sa uistili o vašej žiadosti a potrebe, aby ste sa o tejto situácii cítili lepšie. Vedzte, že môžete privolať viac archanjelov súčasne, ak chcete vychutnať všetky svoje cnosti.






Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára